Frandeux met Marijke & Oliver

Marijke De Coninck

Oliver Cowmeadow

Zomerprogramma

23 tot 30 augustus 2019

Marijke en Oliver zijn 40 jaar bezig met oosterse geneeskunde. Ze praktiseerden al die tijd deze manier van leven en eten.

Oliver stichtte in 2003 de Internationale Macrobiostische School IMS samen met zijn partner Marijke. Deze school staat  voornamelijk bekend voor haar diepgaande en professionele training in macrobiotisch koken en life-voedingscounseling. Oliver is ook shiatsu therapeut en zowel Marijke als Oliver werken in hun consultaties met emotionele helingstechnieken.

Het thema van deze week is: "Het lezen van (de signalen van) je lichaam

Tijdens deze week zullen Oliver en Marijke jullie meenemen op een reis naar binnen: naar de onthullingen, de geheimen en verhalen die verscholen zijn binnen in jezelf, maar die duidelijk zichtbaar en leesbaar zijn op je gezicht, in je gebaren, via je lichaamstaal en houding, via je stem, je handdruk, de kleur en lijntjes, puistjes en putjes in je gelaat en je gehele zijn.

Je krijgt een volledige bodyscan. Je leert deze signalen die jezelf uitstraalt vertalen in praktische termen en je leert ook een bodyscan uitvoeren bij anderen. Je leert helder te zien, te voelen en te horen en de betekenis van al deze tekenen te ontcijferen. Meer nog: je krijgt adviezen om mee aan de slag te gaan, en heel dicht bij die ware ik te komen die je bent.

Beiden zijn heel bedreven in oosterse diagnosetechnieken en een heleboel aspecten binnenin deze kennis laten aan bod komen. Zo leer je zien wat voor constitutie jij en anderen hebben en wat de betekenis daarvan is. Je leert ook je conditie gedetailleerd bepalen. Alle organen in je lichaam krijgen de nodige aandacht. Je leert in je gezicht en lichaam de reflex zones zien en ook bepalen en wat die betekenen. Deze technieken zijn deel van preventieve geneeskunst en kunnen je helpen voorkomen ziek te worden. Maar er is meer: het praktiseren van 'Destiny diagnose’ leest op je lichaam je karmische bestemming in dit leven, je zielepad in je leven. Wat is dat voor jou? Wat is je bestemming en waar ben je nu op dat pad of ben je er vanaf geweken? En waarom? Hoe vind je de weg terug?

Zo zullen we ook leren intunen op anderen hun zielepad en oefeningen doen met elkaar om al deze technieken onder de knie te krijgen.

Oliver zal  ingaan op negen sterren ki, de oosterse astrologie en hoe die mee jouw pad in je leven bepaalt.

Kortom een uiterst boeiende week met 2 topleraren, die je niet mag missen.

Marijke en Oliver zullen elke voormiddag presentaties verzorgen, afgewisseld met praktische workshops, oefeningen, meditaties. Beiden zijn beschikbaar voor consultaties en voedingsadvies gedurende deze week.

Oliver zal ook shiatsu behandelingen geven en bij Marijke kan je ook terecht voor sessies emotionele heling.

Engels is Oliver's moedertaal én de taal waarin hij les en consultaties geeft. Indien je vertaling nodig hebt, gelieve dit te laten weten.

Marijke haar lessen en consultaties zijn in het Nederlands.

 

Meer over Marijke: www.deavalonhoeve.be

Meer over Oliver: www.macroschool.co.uk

 

VZW De Essentie - Irislaan 3 - 8470 Gistel - 0495 52 60 42