Lezing met Joey Brown


UITGESTELD wegens corona
NIEUWE DATUM VOLGT


LEZING

"SCHRIJVEN NAAR BEWUSTZIJN"

Woensdag 1 april

te Brugge


 
“Voel je ruis op de lijn? Geblokkeerd in je leven, weet je niet meer wat je echt wilt, of hoe je een nieuwe beweging in je leven kan starten? Dan kan schrijfmeditatie helpen.
Joey Brown, auteur van het boek Schrijven naar bewustzijn, ontdek je ware verhaal, legt je uit hoe je met de pen jezelf weer in beweging kunt zetten, en het "verhaal" van je leven kunt creëren, een verhaal dat werkelijk bij je past."

Joey vertelt je alles over de kracht van schrijfmeditatie en hoe dit je kan helpen om antwoorden te vinden op je levensvragen. We nemen ook de tijd om de beweging die we starten met de pen, te doorvoelen in ons lichaam. We zetten de uiterlijke beweging even on hold, zodat we contact kunnen maken met onze innerlijke beweging.
Joey Brown is schrijf- en bewustzijnscoach en auteur van het boek ‘Schrijven naar bewustzijn, ontdek je ware verhaal’. Ze organiseert meerdaagse schrijf- en stilteretraites in België en Nederland en op het Griekse eiland Ikaria, waar ze sinds enkele jaren woont. Zie ook
www.joeybrown.be


Datum: woensdag 1 april 2020.
Welkom vanaf 18.45, zodat we kunnen STARTEN om 19u.
Lezing tot  21u30 + aansluitend signeersessie mogelijk.
Adres: Hof van Watervliet, Oude Burg 27  Brugge (door de poort, deur aan je rechterkant, tweede verdieping).
Ingang: 15€ - inschrijven voor 28 maart;  mail naar deessentie@hotmail.com of via 0495.52.60.42
Breng een pen en schrijfboek mee en eventueel een flesje water.

 

VZW De Essentie - Irislaan 3 - 8470 Gistel - 0495 52 60 42